Dámská Lonsdale mikina s kapucí

Dámská Lonsdale mikina s kapucí
Moderní dámská mikina Lonsdale
Moderní dámská mikina Lonsdale
Dámská podzimní mikina s velkou kapucí
Dámská podzimní mikina s velkou kapucí
Černo-bílo-šedá dámská mikina Lonsdale
Černo-bílo-šedá dámská mikina Lonsdale

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Pohodlí
Vzhled
Materiál
Sexy
Cena
Hodnocení: 7.8/10

Mikina je základním prvkem každodenního pohodlného šatníku a tato dámská Lonsdale mikina s kapucí k tomu přidává známku kvality a stylu. Vyrobena z kvalitního materiálu, který je navržen s ohledem na komfort a funkčnost, tato mikina se stává ideálním společníkem pro chladnější dny. Její jednoduchý střih a nadčasový design zajišťují, že bude snadno kombinovatelná s jakýmkoli volnočasovým outfitem. Materiál, z něhož je mikina vyrobena, je příjemný na dotek a zaručuje pohodlí během nošení. Zákazníci chválí jeho trvanlivost a odolnost vůči opotřebení, což z ní činí praktickou volbu pro každodenní aktivity. Mikina Lonsdale je k dispozici v několika velikostech, od XS až po XXL, a podle recenzí zákazníků velikosti perfektně sedí, což znamená, že si můžete zvolit svou obvyklou velikost bez obav z toho, že by vám mikina neseděla.

Kapuce, která je součástí designu, dodává mikině neformální a sportovní vzhled, a zároveň poskytuje ochranu proti nepřízni počasí. Ať už se chystáte na venkovní procházku, běh nebo jen na klidné odpoledne doma, kapuce vás udrží v teple a poskytne vám pocit bezpečí.

Dalším významným prvkem této mikiny je její klasický potisk značky Lonsdale, který přináší nejen estetickou hodnotu, ale také ztělesňuje tradici kvality, kterou tato značka nabízí. Potisk je odolný a stálobarevný, což zajistí, že i po opakovaném praní zůstane mikina v původním vzhledu. Výběr barev je dalším z prvků, který je zákazníky oceňován – barva, kterou vidíte na fotografii, odpovídá skutečné barvě produktu, což vám dodává jistotu při výběru. Tato mikina je navržena tak, aby splňovala nároky na pohodlný a uvolněný styl, zatímco materiál poskytuje pocit lehkosti a volnosti. Mikina Lonsdale je vhodná nejen pro sportovní aktivity, ale i pro každodenní nošení, čímž se stává univerzálním kouskem ve vašem šatníku.

Materiál

  • 80% česaná bavlna 20% polyester

Cena v době recenze: 944

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Dámská Lonsdale mikina s kapucí.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Podobné: ||

Snadný výběr topů podle vlastností... zde

« Předchozí Extravagantní dámská vzorovaná košile Desigual s potiskem novinových ústřižků

Extravagantní dámská vzorovaná košile Desigual s potiskem novinových ústřižků

» Další Krátká růžová dámská košile Sinsay s dlouhým rukávem

Krátká růžová dámská košile Sinsay s dlouhým rukávem